Om oss

Välkommen till Eko-list städblogg, den plats där städning möter expertis och passion. Bloggens skapare, Janne Andersson, är inte bara en erfaren städare utan även en entusiast som älskar att utforska nya sätt att göra städningen både enklare och roligare. Med flera års erfarenhet i städbranschen, både som professionell och hobbyist, kände Janne att det var dags att dela sina insikter och experttips med en större publik. Därför föddes idén om denna blogg.

Här fokuserar vi på allt som har att göra med städning, från att granska de senaste städprodukterna och verktygen till att erbjuda steg-för-steg guider för alla dina städbehov. Vi tar oss an de tuffa frågorna, som hur man bäst rengör en ugn eller vilka de mest effektiva ekologiska rengöringsmedlen är, och vårt mål är att göra städning till en mindre skrämmande och mer tillgänglig uppgift för alla.

Men det är inte bara Janne som håller i pennan; vi har också ett fantastiskt team av engagerade skribenter, forskare och städproffs som hjälper till att göra vår innehåll så informativ, tillförlitlig och aktuell som möjligt. Vi är här för att förenkla ditt liv, en rengjord yta i taget.

Så om du någonsin har känt dig överväldigad av alla städuppgifter som väntar eller helt enkelt söker efter nya sätt att effektivisera din städrutin, har du kommit till rätt plats. Vi ser fram emot att vara din go-to resurs på städresan, och tackar för att du besöker oss. Varma hälsningar, Janne Andersson och hela teamet bakom Janne Anderssons Städblogg.