Kategorier
Städ

Städfirma som erbjuder utomhustjänster nära dig

Vad många inte tänker på är att en städfirma många gånger kan hjälpa till med högkvalitativa tjänster utomhus, såväl som traditionella städuppdrag inomhus.

Vad en städfirma normalt kan tänka sig att hjälpa till med varierar givetvis. Men man kan oftast utröna deras olika tjänster genom att kika på deras hemsida eller genom att ringa eller maila för mer info. Som regel kan en städfirma hjälpa till med tjänster som sträcker sig utanför de traditionella städtjänsterna.

En städfirma kan exempelvis hjälpa till med utomhustjänster, som snöröjning och halkbekämpning vintertid och vårstädning under våren, samt visst underhåll sommartid. Man ser då till att löv, skräp och annat hålls borta från gräsmattor och gångstigar samt att gräsmattor och buskar är prydligt klippta.

En flexibel städfirma där ni bor – vad kan de göra?

En firma som Rozen Clean har bland annat dessa tjänster att erbjuda om man har behov av att få lite uppsnyggat utomhus såväl som inomhus. Vill man veta mer om vad en lokal städfirma kan hjälpa till med går det alltid att fråga. Vill man jämföra olika städfirmor och deras utbud går det givetvis bra. Det kan också vara en bra idé om man vill hitta en god kompromiss mellan kvalitativa tjänster och bra pris.

Självklart kan man fråga runt bland grannar och bekanta som har anlitat städfirmor tidigare för att få rekommendationer. Ett enklare och mer modernt sätt att få veta vad andra tycker är att kolla kundomdömen på nätet från tidigare kunder. Ju högre betyg företaget fått, desto större chans att man faktiskt får det man är ute efter.

På jakt efter rätt tjänster med rätt städfirma

Att ha en lista med tjänster som man vill få utförda är en bra metod för att kunna sålla fram de firmor som är goda kandidater. Vill man exempelvis att snöröjning ska utföras på vintern och att rabatter sköts om under sommartid, skriver man ner det på listan. Sedan ser man efter vilken städfirma som kan erbjuda detta.

När man har hittat ett par städföretag som kan erbjuda det man söker, exempelvis underhåll utomhus, kan man alltid begära offerter från dem. Därefter borde man ha tillräckligt på fötterna för att kunna ta ett beslut.

Om löpande avtal med din städfirma och hur det fungerar

Att lägga upp ett schema för hur städning och andra tjänster ska utföras är för de allra flesta önskvärt. Flera kunder har sina städtjänster på ett rullande schema som man skapar tillsammans med sin städfirma. En erfaren aktör brukar kunna skräddarsy en lösning som passar den enskilda kundens behov och lämna garantier för att arbetet utförs enligt skrivet avtal.

Ofta kan man skriva avtal som omfattar en begränsad tid såväl som ett löpande avtal som sträcker sig så länge som kunden behöver det. Den dagen som man inte längre anser sig behöva tjänsten, ska man enkelt kunna säga upp den hos sin städfirma.

En seriös städfirma tar allergier och miljön på allvar

Värt att ha med sig i tanken när man beslutar om att anlita en städfirma är också att undersöka vilken typ av rengöringsmedel som används. Man bör ta hänsyn till allergier och överkänslighet samt att medlen har en så liten miljöpåverkan som möjligt. Kolla upp om den firma ni har tänkt anlita har blivit certifierad enligt miljöstandarden.

Att en seriös firma tar både sina uppdrag såväl som miljön på allvar är ytterligare en kvalitetsstämpel. Det gör att de sticker ut från andra, mindre seriösa aktörer och signalerar pålitlighet. Ofta kan man läsa sig till detta på respektive företags hemsida. Är informationen otydlig kring detta bör man fråga innan man inleder ett avtal.